ICT en arbeidsmarktinformatie

In dit project verkende WES de mogelijkheden van digitale tools voor het verspreiden van arbeidsmarktinformatie voor Cedefop, het Europese Agentschap voor Beroepsopleiding.

Goede arbeidsmarktinformatie is van groot belang voor het maken van een studie- of jobkeuze. WES haalde uit een vorig project de kennis aan welke voorwaarden arbeidsmarktinformatie moet voldoen (zoals onpartijdig, accuraat en up-to-date) en wat de rol van keuzebegeleiders is in het overbrengen van arbeidsmarktinformatie naar studenten en werkzoekenden. In een vervolgproject ging WES op zoek naar het potentieel van digitale tools in het verspreiden van arbeidsmarktinformatie aan de hand van goede voorbeelden uit heel Europa. Samenwerkingspartners voor dit project waren Q-Plan International, Empirica, Aspire en Bits of Love.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
[contact-form-7 id=”3191″ title=”Contact onderaan nieuwsbericht”]

Similar Posts