Is mijn prijsbeleid nog steeds up to date?

Om steeds mee te zijn met de noden van de klanten is onze klant, een tegelbedrijf actief in de regio Brugge, steeds op zoek naar het beste aanbod voor de beste prijs.

De prijs is een zeer belangrijk element voor de klant. Daarom vond het tegelbedrijf het hoog tijd om te onderzoeken wat de beste prijsstrategie voor hen is. Om de optimale prijsstrategie te bepalen werd WES ingeschakeld.

WES is geen consultantbureau dat aan de zijlijn staat en de wijsheid in de mouw heeft zitten. In onze aanpak willen we zoveel mogelijk de stakeholders actief betrekken in het uitstippelen van de richting. Dit draagvlak zorgt ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting staan waardoor de implementatie gemakkelijker en sneller kan gebeuren.

Ook in het geval van het tegelbedrijf werden verschillende interactieve workshops georganiseerd om zo tot een nieuwe prijsstrategie te komen. Tijdens deze workshops werd het volledige landschap gescreend waarin het tegelbedrijf actief is en werden verschillende customer journeys uitgevoerd. Daarnaast ging WES ook langs bij verschillende concurrenten om een concurrentieanalyse op te maken. Al deze informatie werd gebundeld om uiteindelijk in een finale workshop tot een nieuw prijsbeleid uit te komen.

Zou uw prijsbeleid ook eens onder het licht mogen worden gehouden? Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Dan kan u ons contacteren via onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 id=”3191″ title=”Contact onderaan nieuwsbericht”]

Similar Posts