Marktstrategie & Marketingadvies

De ultieme connectie tussen bedrijf en markt

DataD helpt je bij beleidsvorming, met actieve focus op de connectie tussen het bedrijf en de markt.

Een continu proces waarbij we management en medewerkers helpen om hun organisatie voor te bereiden op de toekomst, de juiste richting helpen kiezen, veranderen van koers wanneer nodig en blijven bijsturen.

STRATEGIE MET OOG OP MARKT EN KLANT

Bij deze ondersteuning ontwikkelen we markt- en klantgeoriënteerde strategieën. Marktgedreven organisaties en bedrijven zijn immers in staat om een hoger dan gemiddelde groei en winstgevendheid neer te zetten.

Een goede marktstrategie en marketingmix verhogen je kansen op succes. Doelgroepbepaling, positionering, branding, category management, kennis van aankoopprocessen en van het koopgedrag; ze geven richting aan jouw zaak.

DataD profileert zich als een logisch verlengstuk van jouw marketingdienst. We tekenen de marktstrategie en het marketingbeleid mee uit en helpen je bij de evaluatie en uitvoering ervan.

Wil jij een sterke strategie met advies op maat?

Neem contact met ons op en bekijk de mogelijkheden met onze experts.

WIJ ZETTEN JE OP EEN UNIEKE MANIER IN DE MARKT

Je wilt jouw bedrijf, producten- en dienstengamma onderscheiden van de concurrentie. Een emotionele band smeden met jouw klant? Merkwaarde genereren via jouw unieke positionering?

DataD helpt actief met kennis van uw eigen troeven en die van concurrenten een strategie opzetten om je succesvol te onderscheiden in goedgekozen marktsegmenten. We detecteren groeiopportuniteiten, exploreren nieuwe marktsegmenten, werken een nieuwe positionering uit, en leveren actief suggesties voor verbreding en/of verdieping van het producten- en dienstengamma.

Enkele referenties