Opleiding resultaatgericht werken met mensen

Werk organiseren en teams leiden


Waarom deze opleiding?

In de snel veranderende wereld van vandaag is het benutten van potentieel en empowerment van mensen de sleutel geworden. Alles draait om het beheersen van menselijke en organisatorische dynamiek. Het werken met mensen is nog nooit zo complex en uitdagend geweest. Het werk organiseren, mensen aansturen, motiveren en bijsturen, is de opdracht van elke leidinggevende.

In deze training brengen we kennis, hulpmiddelen en menselijk potentieel bij elkaar in een simulatiespel. Je maakt kennis met een aantal technieken om het werk te organiseren en teams te leiden. De combinatie met een simulatiespel biedt je de kans om met de aangereikte methodes te experimenteren in een beschermde omgeving. Aan het eind van deze tweedaagse workshop, beschik je over een aantal handvaten en vaardigheden die je helpen bij het uitbouwen van een gemotiveerd, resultaatgericht team.

Overzicht programma

  1. Hoe teamwerk organiseren en teams leiden?
  2. Hoe procesmatig werken introduceren om snel resultaten te behalen?
  3. Kennisbeheer
  4. Performance management
  5. Hoe projectmanagement introduceren?
  6. Hoe effectief en efficiënt communiceren: instrueren, delegeren, mailen en vergaderen?
  7. Hoe kwaliteitsbewustzijn implementeren in dienstverlening?

Voor wie?

Deze cursus richt zich tot (aspirant) leidinggevenden, people managers en teamleaders die inzicht willen verwerven in beproefde people & performance management methodes en ze willen testen in een simulatiespel.

Waar en wanneer?

8310 Brugge, Baron Ruzettelaan 31

25 en 26 november 2019, telkens van 9 tot 17 uur

Over de docent

Hans Dobbelaere heeft een financieel-economische achtergrond en begeleidt organisaties bij strategische transities. Als trainer is hij al meer dan 20 jaar actief in binnen- en buitenland.

Hans Dobbelaere

Inschrijvingsmodaliteiten

De deelnameprijs aan dit tweedaagse programma bedraagt €965,00 excl. 21 % BTW. Dit bedrag is inclusief koude en  warme dranken, een broodjeslunch en een documentatiemap (naslagwerk).

Per extra deelnemende collega wordt 10 % korting op de individuele deelnameprijs berekend.

Je kan inschrijven via e-mail: info@wes.be

Similar Posts