12 inspirerende cases voor een goede studie- en jobkeuze

Voor dit Europees onderzoeksproject gingen we na welke arbeidsmarktinformatie nodig is bij het maken van een goede studie- en jobkeuze. Hiervoor werden verschillende casestudies uitgevoerd in 12 landen waaronder België, Nederland, Duitsland en Canada. We gingen op zoek naar goede praktijkvoorbeelden om arbeidsmarktinformatie te integreren in loopbaantraining en loopbaanadvies. wes research & strategy voerde deze opdracht uit voor Cedefop, het Europees Agentschap voor de ontwikkeling van beroepsopleiding, samen met partner Q-Plan International en vier internationale experten.

De resultaten en de casestudies vind je terug op de website van Cedefop.

Voor meer informatie over dit project, contacteer Stephanie Devisscher (stephanie.devisscher@wes.be of 050/36.71.27).

Similar Posts