Win een Maturity Scan dankzij WES

Ter gelegenheid van ons 60-jarig bestaan biedt WES een gratis maturity scan aan aan drie bedrijven of organisaties.

De maturity scan geeft een overzichtelijk beeld van de gezondheid van jouw organisatie of bedrijf. We beschouwen jouw organisatie als een organisme dat optimaal functioneert als alle organen, spieren en hersenen gecoördineerd en behoorlijk functioneren. Door een aantal cruciale functies van de organisatie onder de loep te nemen, verkrijg je een beeld van de huidige toestand. Tegelijkertijd zegt dit beeld iets over de wendbaarheid (flexibiliteit en robuustheid), het potentieel, de maturiteit, de cultuur en de veranderbereidheid van jouw organisatie.

 

Op basis van gestandaardiseerde methodiek gaan wij in gesprek met medewerkers en managers omtrent:

1. Procesmatig werken
2. Projectmatig werken
3. Strategie
4. Verbeteren, innoveren, leren, groeien
5. Kennisbeheer
6. Digitalisatie
7. Samenwerking en productiviteit
8. Dashboards en rapportering
9. Cultuur en veranderbereidheid

 

Na het quoteren van de antwoorden op een honderdtal gestandaardiseerde vragen, bepalen we de maturiteit van de organisatie op objectieve manier en doorheen de ogen van de medewerkers. Door de aard van de bevraagde thema’s kan de maturiteit ook geïnterpreteerd worden als gezondheid, wendbaarheid of potentieel.

Het resultaat van de maturity scan wordt voorgesteld door een set van batterijen die per thema aangeven in welk stadium de organisatie zich bevindt. Het negende organisationele aspect omvat een assessment van de cultuur en veranderbereidheid. Hierbij meten we of de organisatie eerder een machtscultuur, rolcultuur, taakcultuur of persoonscultuur is.

 

 

Alles bij elkaar verkrijg je in een uitvoerig rapport een 360° beeld (scan) van de capaciteit (en geschiktheid) van de gehele organisatie geventileerd over 9 organisationele aspecten (batterijen). Daarbovenop verkrijg je een onderbouwd advies over hoe je met jouw organisatie kan evolueren naar het volgende bereikbare maturiteitsniveau.

 

Wees er snel bij en stel je kandidaat via info@wes.be met in het onderwerp “kandidaat WES maturity scan”. Vermeld verder de naam van de onderneming of organisatie; contactgegevens van de contactpersoon en omschrijf kort de uitdaging waar de organisatie voor staat. Inschrijven kan t.e.m. 28/06/2019. Wie weet win jij dan een gratis 360° beeld op jouw organisatie.

 

Similar Posts