The future of digitalisation in job matching: download de presentatie

Vrijdag 21 juni 2019 vond het evenement The future of digitalisation in job matching plaats waar het project SMART LMI voor het eerst aan het publiek werd voorgesteld. SMART LMI is een project van de EC Erasmus+ en staat voor “Skills Matching And Real Time Labour Market Information”. Het doel van dit project is het ontwikkelen en testen van een app die de brug bouwt tussen open arbeidsmarktinformatie en vaardigheidstesten of competentietesten.

Het evenement vond plaats in de Work Out Room van VDAB. De Work Out Room is VDAB’s ruimte voor innovatie en cocreatie die wordt opengesteld voor iedereen die met VDAB wil samenwerken om samen impactvolle diensten, acties, technologie en ondernemingen te creëren. In dit concept past het project SMART LMI perfect waardoor we gebruik konden maken van deze inspirerende zaal.

Het programma zag er als volgt uit:
– Het SMART LMI project werd voorgesteld door de projectpartners uit verschillende Europese landen. De achtergrond en de eerste resultaten van het project werden meegegeven, maar we kregen ook al een eerste zicht op de webapp.
– Sven de Haeck, Strategisch Directeur VDAB, gaf een interessante key note over digitalisatie en artificial intelligence in job matching. Na een voorstelling van de huidige projecten van de VDAB nam hij de zaal mee in de toekomst van digitalisatie in job matching via artificial intelligence en machine learning.
– Dimitrios Pikios, Project Coordinator ESCO, gaf tijdens zijn key note informatie over het ESCO project (European Skills, Competences, Qualifications and Occupations) en enkele best practices.
– Als afsluiter werd een interactieve sessie georganiseerd om feedback te geven op het SMART LMI project.

Je kan de volledige presentatie downloaden door onderstaand contactformulier in te vullen. Indien je aanvullende informatie wenst of graag jouw feedback op het project wilt meegeven, kan je een mail sturen naar josephine.gheysen@wes.be

[goal id=”6166″]

Similar Posts