WES mag opnieuw meetinglocaties begeleiden tot Flanders Heritage Venues

Na een succesvolle samenwerking binnen de eerste raamovereenkomst begeleidingstraject ‘Beleving in meetinglocaties in erfgoed’ voor Toerisme Vlaanderen, kreeg WES ook de opdracht om meetinglocaties binnen de tweede ramingsovereenkomst te begeleiden.

Toerisme Vlaanderen gaf WES en haar onderaannemers Arrowminded en CityCubes via de eerste raamovereenkomst de opdracht om 18 meetinglocaties te begeleiden. Het project is heel succesvol en er stellen zich meer geschikte potentiële venues kandidaat dan verwacht. Toerisme Vlaanderen wil de mogelijkheid grijpen om Vlaanderen als meetingbestemming in de markt te zetten met een sterker en uitgebreider netwerk van unieke meetinglocaties. Daarom werd na een overheidsopdracht een nieuwe raamovereenkomst afgesloten met WES om nog een tiental meetinglocaties te begeleiden.

In 2018 startten 11 venues het begeleidingstraject, waarvan er al 6 konden toetreden tot het netwerk van ‘Flanders Heritage Venues’. De volgende 11 meetinglocaties zullen in 2019 worden begeleid, deels binnen de tweede raamovereenkomst.

Het ‘Flanders Heritage Venues’-netwerk is een netwerk van inspirerende meetinglocaties dat de lokale congresbureaus samen met Toerisme Vlaanderen uitbouwen en internationaal promoten. Het nieuwe label wordt gelanceerd op 22 mei 2019 op IMEX Frankfurt, één van de grootste internationale beurzen voor de meetingindustrie.

Wens je meer informatie over de Flanders Heritage Venues? Contacteer ons.

[contact-form-7 id=”3191″ title=”Contact onderaan nieuwsbericht”]

Afbeelding: Leuven Institute, Toerisme Vlaanderen

 

 

Similar Posts